June 7, 2013

Hello

Assalamualaikum :)

Hello EARTHLIVINGS! Yeah,it's me.  OHSEM SABRINA. Oh maiii~~ dah lamo cek dok hupdate Blog-gie cek ni. :3 Sorry little blog-gie. I'm just, malas. Neh,people might expect that I'm busy until I don't have time to update blog. Sebenarnya I very the malas I tell you. Haha. Okay. Look at my blog. Back to the old one. :3 Why all of the sudden I change my blog to the old one? Neh. For no specific reasons. Just,I just want to keep everything simple. Yeah,simple. Haha. Okay peeps,as you know,I'm on my SEMESTER break! Nothing much to do at my house. Nak bake cookies,but no mood. So basically,I just spent my holidays doing all my homework and watching the telly. I spent most of my time watching YouTube and log on Facebook and Twitter. Macam tak ada life kan? Haha. *memang pun* My friends busy gila with studying and tuition and so on. Ye la. Dah nak SPM kan. Aku je act like I'm not going to sit for SPM. Takde mood la brader. 


Nah. Ambik sebijik gambar aku. Tahu korang semua rindu aku. So,gambar je la yang aku boleh bagi. :3


2 comments:

Dunia Remaja Akip said...

sebijik je kau bagi gmbar tu???knape x bagi dua tiga biji...?haha well gudluck for ur SPM

putrinursabrinaarazak said...

cukuplah sebijik. kalau bagi berbijik-bijik takut kau muntah :3 haha. thanks shakif. good luck for you too.