November 11, 2011

11.11.11 :D



Assalamualaikum :D

Hi hi peeps! Apa khabar? Sihat? Saya disini,sihat walafiat. Hari ni,hari Jumaat. 11/11/2011. Woots! Cantikkan tarikh dia? Hari ni,sekolah aku ada event yang besar punya,which is Majlis Anugerah Kokurikulum.Merangkap hari terakhir aku ada dekat sekolah. >.< Sedih nak tinggalkan sekolah tu. Bukan apa, aku boleh jadi gila tahap gaban kalau asyik duduk dekat rumah. Bosan yang amat -,- By the way, esok, aku akan ke Johor :D Wah-wah, tak sabar rasanya. Sedih pun ada juga. Ye la, kena berjauhan dengan kawan-kawan aku yang aku makin sayang ni >.<  Korang! Jangan rindu aku yea? Ngeee~ Perasan je,macam la ada orang nak rindu dekat aku :) Tahap ke'perasan'an aku dah mula. Dah start melalut. -,- Lupa nak cerita,12 orang classmates aku dan aku involved dalam event ni. Kitaorang buat bahagian perasmian. Aku tak tahu siapa yang in charge untuk penutupan. Don't know,don't care. Okay,tugas aku ialah menjadi pemegang bakul yang berisi pemukul gong. Woots! Aku dah rasa macam dayang-dayang dekat istana :D (perasan sekejap) Aku dengan Shakif menjadi pengapit a.k.a penyempit gong tu. See, gong pun ada pengapit tau. Istimewa sungguhkan? Shakif dengan aku telah "disandingkan" dekat atas pentas. Rugi sesiapa yang tak tengok. Haha. Aku nampak yang ter-paling-amat-hodoh-sekali. For your information, aku pakai baju kahwin Puan Najimiah tau.Puan Najimiah cakap baju tu dia pakai 35 tahun yang lepas, waktu dia kahwin. Wah,harta pusaka tu.Baju tu cantik sangat.Songket. Mestilah cantikkan? Tapi, bila aku pakai,aku nampak agak pelik sikit. Sekali pandang, macam pengantin yang nak  kahwin lari. Dua kali pandang, dah macam primadona (wah-wah). Tiga kali pandang,dah macam barbie doll versi Somalia je -,-. Tambah dengan high heels mak aku lagi. Memang macam patung barbie doll. Kali ni,versi Ethiopia. Merepek aje. Korang, sorry, tak ada gambar aku pakai baju tu. Malu nak tangkap gambar pakai baju tu. Ye la, manalah tahu,gambar yang aku tangkap terlebih cantik sampai korang tengok pun kena heart attack >.<


See,cantikkan BAJU tu?
Sorry,tak banyak gambar aku ambil. Agak malas sedikit >.< 

They looked damn serious. Kenapa wei? Rumah siapa yang terbakar?
Around 9.30 kitaorang habis. Fuh,lega gila! Korang tahu,menggigil aku berdiri dekat atas pentas tu. Banyak sangat paparazzi yang ambil gambar aku yang macam barbie doll Somalia ni -,- Aku ni tak habis-habis nak syok sendiri -,- 

Azznizza dan Farhanah,teramat menghayati bihun mereka. Mrs. Fly, Sedapkah bihun tu?

Muka seorang wira-wati sejati. "Saya sedia berkhidmat!"

Awak,awak. Kenapa tutup muka awak yang cun tu? 

Opsss! Wait! Something is missing. Oh yea! Linnnnnaaaaa! Gambar kau tak ada la -,- Maaf yea. Aku tak ambil gambar kau. >.< Kempunan la kau,sebab aku tak masukkan gambar kau dekat blog pinky aku ni. :) Muahahaha! Takpe-takpe,kalau ada masa,aku curi gambar kau dekat Facebook. Aku letak banyak-banyak yea. Jangan menangis tau, PEACE YO! (Y)



footnote: Kaki aku sakit pakai high heels. Tak kira berapa inci aku pakai, aku tetap tak setinggi Shakif,Saiful dengan kau,Lina. Berapa juta kotak Calcium korang bedal dalam sehari? Sampai boleh jadi tinggi macam galah? Aku hairan binti ajaib tau. >.< 




No comments: