December 12, 2011

Mama :D

Assalamualaikum :D

Hi people! Miss me? :) Sorry la sebab dah berhari aku tak update blog :D Maaf ya. Line Internet dekat sini tak berapa clear. Oh yea,lupa nak habaq,aku ada dekat Pahang sekarang ni. Woots! Aku tengah holiday gila-gila dekat sini ^_^ Sementara tunggu ayah aku habis buat kerja dekat Temerloh,aku terlebih gatal tangan nak mengupdate blog. :)Ye la,aku bosan.Thank God, aku angkut  laptop pergi sini.Kalau tak,mati kebosanan lah aku >.< Actually,aku memang nak update blog dua hari lepas,but,maklumlah,line Wi-Fi dekat sini tak berapa nak clear. Okayokay, 4 hari yang lepas,birthday mama. >.< Happy Birthday,Mama! And,aku plan nak buat surprise. Unfortunately,tak menjadilah -_- Kenapa? Ayah aku la,kacau daun betul. Dia dah awal-awal bagi surprise tu dekat mama. Sabar je lah. :D Ayah belanja mama makan malam dekat Alamanda. Woots! Best gila.Sebelum pergi makan tu,aku dengan adik-adik aku bagi mama something,which is ;




WE LOVE YOU MOM! 


Handmade cards. :)Adik-adik aku dengan aku yang buat tau.Bersemangat gila kitaorang buat. Aku tahu,card-card ni tak lah cantik mana pun.Apa-apa pun,kitaorang puas hati sebab dapat hasilkan card-card yang 'cantik' macam ni. Bukan senang nak jumpa tau card-card ni. Limited edition lah katakan. Untunglah mama sebab dapat card limited edition ni. Ni kalau aku jual,semua orang berebut tau. :D Perasan je lebih. At first,aku ingat mama akan baca then buang these cards,but,I was wrong. Mama siap kata yang dia nak framekan card-card ni and hang on the wall. Wahwah,gembira gila. Thanks ma. Love you!



footnote: Wah,nampaknya aku rindu gila dengan katil aku dekat rumah :') Bersabar ye,katil.Bila aku balik,  kita date macam biasa okay? Rindu kau! :) 





2 comments:

Dunia Remaja Akip said...

omg...putri!!!cantiklaa...siape kate x cantik...??thumbs up to all of u!!!

putrinursabrinaarazak said...

Shakif ; Thanks a lot :) Next year aku buatkan untuk kau pulak :D